Az autóiparban tevékenykedik? Saját szervize van? A Gaintop karbontisztító technológiával gyorsan és hatékonyan oldhat meg olyan problémákat, amelyekkel gyakran csak a motor megbontása után szembesül a szakember.

Legyen partnerünk! Megkönnyítjük a technológia bevezetését, alkalmazását, aminek Ön is élvezheti majd előnyeit.

Miért érdemes kipróbálnia?

  • kiegészítő bevételi forrás vállalkozásának
  • jelentős hozzáadott érték
  • meglévő szolgáltatások bővíthetők
  • korszerű, környezetbarát fejlesztés
  • hosszú élettartamú berendezés
  • fejleszti, növeli vállalkozása értékét

A környezetvédelmi előírások folyamatosan szigorodnak, a jogalkotók eltökélten csökkentik folyamatosan a károsanyag kibocsátási határértékeket.

Ilyen környezetben várhatóan egyre nagyobb lesz az igény olyan eljárásokra, amelyekkel a kibocsátási értékek leszoríthatók. Ha egy ilyen eljárás gyors (akár 20 perces “kezelés” is mérhető eredményt hoz), egyszerű (mivel nem kell a motort megbontani hozzá) és az átlagember elérhető áron hozzájut a kedvenc szervizében, akkor borítékolható a szolgáltatás sikere.

Megkönnyítjük az első lépéseket

Ez a jelentős hozzáadott érték most könnyen elérhető: nem kell jelentős beruházásba fogni, épületeket és más infrastruktúrát kiépíteni. Nincs szükség hosszadalmas képzésre sem, a technológia használatával kapcsolatos ismereteket szakembereink segítségével gyorsan, irányított körülmények között elsajátíthatja.

A Gaintop technológia eredeti EU-s fejlesztőjével állunk szakmai kapcsolatban, így a csapatunk naprakész az információk és a vonatkozó fejlesztések terén.

Egyre többen fedezik fel a technológiában rejlő potenciált, Ön se maradjon le róla! Írjon nekünk az oldal alján található üzenetküldővel, keressen meg minket az info@tisztamotor.hu címen, vagy érdeklődjön telefonon!

Fejlessze vállalkozása szolgáltatását, fektessen a minőségbe! Hívjon a +36 20 211 82 22-as számon vagy írjon és megkeressük a részletekkel.